Hyvä intialainen lounas, niin pitkällä kuin pippuri kasvaa
Jos haluat nauttia intialaisen aterian niin pitkällä kuin pippuri kasvaa, on oikea paikka sinulle Sahakari Spice Farm Intiassa, Goalla.
Sahakari Spicefarm sijaitsee Pondassa Etelä-Goassa ja sopii mainiosti kohteeksi matkailijalle, joka haluaa tutustua intialaiseen luontoon sekä intialaisiin kasveihin. Sinne pääsee ainoastaan taksilla tai omin kulkuneuvoin.
Sahakarin mausteviljelmän katettu ravintola sijaitsi lähellä maustefarmin sisäänkäyntiä, katoksen alla, keskellä trooppista metsää.
Lounas Sahakari Spicefarmin ravintolassa koostui riisistä, linssikastikkeesta ja kikhernedalista, ja rotileivän korvasi goalainen pao-leipä, joka on tuoreena syötävä hiivalla kohotettu vehnäsämpylä.
Lounaan ohessa juomana nautittiin punainen ayrvedinen juoma, jota tarjotaan Intiassa perinteisesti thaliaterian mukana juotavaksi ruoan jälkeen. Sen tarkoitus on parantaa ruoansulatusta.
Ruoka maistui Sahakari Spicefarmin ravintolassa mukavasti, eikä aiheuttanut ruoansulatusongelmia. Ravintolassa oli muutama tuuletin, jotka helpottivat asiakkaan oloa trooppisessa kuumuudessa.
Kokonaisarvosana kyseiselle mausteviljelmän ravintolalle on neljä tähteä viidestä, sillä ravintolan ympäristö oli trooppisen viehättävä.
Kuuntele tästä, miten trooppiset linnut Goassa laulavat.
Tämä postaus on osa teoksiani Matka Goaan sekä Matka Intiaan. Jos haluat kuulla ja nähdä lisää Sahakari Spicefarmia sekä muita Goan viehätyksiä, niin tilaa INDIVUE ja seuraa somessa!
Lue myös intialaisista mausteista suomeksi sekä muitaINDIVUEn ravintola-arvosteluita!
Lue lisää:
- Matka Intiaan – Visuaalinen matkaopas
- Matka Goaan – Visuaalinen matkaopas
- Matka Helsinkiin – Visuaalinen matkaopas
- Matka Eurooppaan – Visuaalinen matkaopas
- Matka Bollywoodiin – Elokuvaopas
Lue lisää: