Suomalaisesta hernekeitosta intialaiseen hernekeittoon
Näin syntyy hernekeitosta lähes intialainen chole kulche, jonka valmistumista voit seurata vaikka tästä oheisen linkin chole kulche videoreseptistä.
Vaan pakastealtaaseen sai tuokin tuote jäädä, sillä lähempi tarkastelu osoitti,
ettei ruoka ollut täysin kasvissyöjälle tarkoitettu,
sillä pakkauksen kahdeksasta samosa ja bhaji -annoksesta kaksi sisälsi kanaa.
Pelkkää kasvisvaihtoehtoa ei ollut.
Harmissani jätin kyseisen tuotteen ostamatta ja mietin itsekseni, miksi ihmeessä sitä lihaa pitää tunkea joka paikkaan.
Tässä kuvassa olevassa vaaleassa Malai Koftan -versiossa oli makea sivuvivahde, mikä teki siitä hauskasti yllättävän makuelämyksen suolaisiin malai koftiin tottuneelle.
Makuvinkkinä lukijoilleni mainittakoon uusin ihastukseni suomalaisesta ruokakaupasta: Valion AB Täyteläinen piimä, joka on kerrassaan mainio lisä intialaiselle aterialle – eritoten, jos ruoka on tulisesti maustettu.
Muistan yhä elävästi sen miellyttävän hyvänolon tunteen, jonka tämän ruoan syöminen aiheutti,
ja siksi kirjoitin reseptin ylös. Kehotan kokeilemaan!
Katso video teehetkestä keskellä päivää rauhallisella lasipalatsin laiturin terassilla aivan Helsingin keskustassa
Mumbaista löytyy monimuotoinen ja rikas gastronominen maisema. Lue, mistä löysin parhaimman intialaisen ruoan ja ravintolan Mumbaissa –
Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.