Matkaopus Eurooppaan


Indivuen Matkaopus Eurooppaan

Matkaopus Eurooppaan 


on yksi Indivuen monista Matkaopus-teoksista.

Oheisten linkkien takaa löydät INDIVUEn taidetta, blogiartikkeleita, vlogiartikkeleita sekä matkavinkkejä niin Suomeen kuin Eurooppaankin. 

Varmista tulevat päivitykset tilaamalla Indivue ja seuraamalla somessa!”...Näin aurinkoisissa tunnelmissa sai Espanjaan saapua vielä viikko sitten. Lämpöasteitakin riitti juuri sopivat 25.
Videon kuvaus Indivue...”

Indivue, taidetta Barcelonasta
Barcelona @ www.indivue.com

Indivue, taidetta Berliinistä
Berlin @ www.indivue.com
”...pian pääset metrolla koko matkan Vuosaaresta naapurikaupunki Espooseen. Tämä artikkeli on siis myös tervetuliaistervehdys Espoolaisille, jotka tulevat tutustumaan Helsinkiin...”

”...Edelläkerrotun Kööpenhaminan viikonloppumatkan hinnaksi kahdelle hengelle tuli reilu tuhat euroa hotelleineen, lentoineen, päivineen, ja se onnistui turvallisesti ilman vastoinkäymisiä. Suosittelen...”

”...Elokuva on lähes yksinomaan Lontoossa kuvattu Bollywoodelokuva, joka ei poikkeuksellisesti kärsi Intian ulkopuolisesta sijainnistaan...”

”...Lento Oslosta Helsinkiin oli heinäkuussa nopea, aurinkoinen ja visuaalisesti miellyttävä, mutta poutasäistä huolimatta voivat turbulenssit yllättää kesken matkanteon, kuten oheisella videolla näet käyvän...


Indivue, taidetta Oslosta
Oslo @ www.indivue.com

”...Indivuessakin kuusi vuotta sitten kehuttu pariisilainen ravintola Kashmirin Ruusu
löytyy Trip Advisorin ravintolalistalta vasta sijalta 12159.
Jos siis viisi tähteä heruu jo sijalle 12159, niin montako tähteä mahtavatkaan saada Pariisin sata parhainta ravintolaa?”


Indivue, taidetta Pariisista
Pariisi @ www.indivue.com
”...Meren tuolta puolen, tämänvuotisen kulttuuripääkaupungin Tallinnan vanhasta kaupungista löytyy ainakin kolme intialaista ravintolaa...”


”...Tapaus osoittautui kuitenkin taas oivaksi esimerkiksi siitä,
kuinka ensivaikutelmasta ei kannata tehdä pysyvää vaikutelmaa ja
kuinka ihmisille ja asioille kannattaa useimmiten antaa toinenkin mahdollisuus...”


Indivue, taidetta Tukholmasta
Tukholma @ www.indivue.com

Kommentit