Samsonite Cosmolite -käsimatkatavaralaukku; arvio

Hankin itselleni osamaksulla Samsonite Cosmolite -käsimatkatavaralaukun, kun edellinen käsimatkatavaralaukkuni meni rikki. Nyt, kun minulla on käsimatkatavaralaukun käyttökokemusta takanani yhden reissun verran, on tuomion aika. 

Samsonite Cosmolite -käsimatkatavaralaukku
Samsonite Cosmolite -käsimatkatavaralaukku

Viisi syytä hankkia Samsonite Cosmolite -käsimatkatavaralaukku

Tässä seuraavaksi viisi syytä, miksi kyseinen Samsoniten -käsimatkatavaralaukku kannatti hankkia:

1) Samsonite Cosmolite on uskomattoman kevyt käsimatkatavaralaukku, lähes höyhentyynyyn verrattavissa painoltaan. Jos matkustat ilmastoystävällisesti pelkillä käsimatkatavaroilla, on tämä kevyt laukku oiva valinta matkakumppaniksi.

2) Matkalaukku on tehty Euroopassa, jos sitä arvostat. Valmistusjälki on joka tapauksessa virheetön.

Samsonite Cosmolite -käsimatkatavaralaukku

3) Matkalaukussa on kädensija niin yläreunassa kuin sivureunassakin, jolloin laukku on helppo napata käteen samalla, kun vetokahvan laskee pois käytöstä. Kaksi kädensijaa on tärkeä sivuseikka, joka monista muista laukuista puuttuu.

4) Laukku on tyylikkään näköinen, esim. kiiltävän mustana. Toki pinta kerää näkyvää pölyä nopeasti, mutta vain vierivä kivi ei sammaloidu.

5) Laukussa on neljä pyörää ja se liikkuu saumattomasti. Lisäksi laukku kestää super hyvin kolhuja – jopa auton yliajon. Näin nimittäin videon, jossa autolla ajettiin Samsonite Cosmolite -laukun ylitse, ja vaikka tyhjä laukku oli täysin litistynyt, oli se täysin mahdollista oikoa takaisin entiseen vahingoittumattomaan kuosiinsa.

Ohessa alla valokuvaamani Samsonite Cosmolite -käsimatkatavaralaukku niin sisältä- kuin päältäpäin. Käyttökokemukseni perusteella sanoisin, että laukku on turvallinen valinta matkakaveriksi.

Lue lisää design-aiheisia postauksia täällä

ja matkailuun liittyviä postauksia täällä.

Seuraa INDIVUE myös somessa!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *