Matka Pariisiin yhdessä minuutissa (video)Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä matkailijan Pariisi yhdessä minuutissa -

Katso, miltä Eiffel-tornin huipulla näyttää aurinkoisena päivänä, melkein 40 asteen lämpötilassa. Tai näe miltä Eiffel-torni näyttää iltavalaistuksessaan.

Löydät videolta myös Musee d'Orsayn kuuluisaa arkkitehtuuria kera muutamien klassisten maalausten. Lisäksi voit nähdä Louvren museon ja sen sisäpihan kiehtovan suihkulähteen, joka on mukava vilvoittelupaikka Pariisin kesähelteillä.

Tutustu Notre Damen katedraalin pelottavan kauniiseen arkkitehtuuriin sekä kuuluisaan Sacre Coeurin kirkkoon ja näkymiin kirkon portailta kauas yli Pariisin kattojen.

Myös kiehtova Luxembourgin puutarha sekä Pariisin Riemukaari, Champs-Élyséen katu ja Seinen jokiristeily mahtuvat tähän vain minuutin mittaiseen videoon Pariisista!

Videon kuvaus Indivue.

Suo itsellesi yksi minuutti viihtyä tämän matkailua ja taidetta yhdistävän videon parissa ja tilaa ja jaa INDIVUE, jos haluat lukea lisää Pariisista, Euroopasta ynnä muista matkakohteista!Tämä lavastamaton video Pariisista yhdessä minuutissa kuvaa autenttista Pariisia sellaisena kuin se oli, ja video on osa Indivuen Matkaopusta Eurooppaan, jonka voit lukea oheisessa linkissä!

Huom. Voit säätää videon katselunopeutta YouTuben asetuksista.

11 kommenttia:

Espanjaan kirjoitti...

Mieluummin viikko kuin minuutti. Huh. Vaikka kiva idea.

INDIVUE kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Viikossahan tämän kaiken ehtisi hyvin nähdäkin. Jopa viisi päivää voisi riittää, varsinkin nyt, kun Notre Dame on pois kuvioista.

Terhi kirjoitti...

Hyvä, ettei migreenikohtaus iskenyt, minulle kiitos, vähän hitaampi tahti. Ehdin kyllä bongata monta hienoa paikkaa, pidän varsinkin Orsayn museosta.

INDIVUE kirjoitti...

Hienoa, että rohkenit katsoa loppuun asti! Taidat olla maailmanmatkaaja itsekin.
Ja kiitos vinkistä - Lisäsin videon yhteyteen huomautuksen, että se sisältää nopeasti liikkuvaa kuvaa, mikä saattaa järkyttää herkimpiä katsojia.

Asko Leppilampi kirjoitti...

Ohhoh! Täytyy sanoa, että eläkeläiselle liian kova vauhti :-) Mielenkiintoista oli, että kaikesta huolimatta paikat ehti tunnistaa todella hyvin. Hauska kokeilu, mutta... :-)

INDIVUE kirjoitti...

Juu, ja videon on hyvä antaa latautua ennen katsomista, jotta näkee terävän kuvan. Musiikin on myös hyvä antaa olla päällä tukemassa esitystä.
Lisää Pariisista englanniksi täällä ja suomeksi täs

Katja / Lähtöselvitetty kirjoitti...

Olipa kiva nähdä joukossa vielä kuvia Notre Damesta. Itse kävin siellä viime syksynä, ja sen tulipalo kyllä kosketti kovasti. Ruusuikkunaa ei ehkä vähään aikaan nähdä uudestaan.

INDIVUE kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Ruusuikkunoita ja Notre Damen akustiikkaa voi ihastella paremmin videossa Tribuutti Notre Damelle

Martta / Martan Matkassa kirjoitti...

Pariisiin olisi kyllä mahtava päästä pitkästä aikaa! Tunnistin moniakin paikkoja ja olisin kyllä katsonut niitä mieluusti pidempään!

Anna-Katri / Adalmina's Adventures kirjoitti...

Monia tuttuja suosikkipaikkojani videolla vilahti - välillä turhankin nopeasti. :)

INDIVUE kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Vinkkinä mainittakoon, että YouTuben asetuksista voi myös säätää nopeutta, millä videon haluaa katsoa.