Hyvä hotellikokemus Berliinissä

Hotelli Scandic Potsdamer Platz Berliinin keskustassa


Kävin ensimmäisen kerran Berliinissä vuonna 2015.
Valitsin hotellikseni Scandic Potsdamer Platz -hotellin, koska se sijaitsi hyvien kulkuyhteyksien päässä metrosta.

Hotellin sisäänkäynnin edustalla seisoi suuri täytetty hirvi tervehtien hotellivieraita ja tuomalla skandinaavista tunnelmaa, joka jatkui hotellin värimaailmassa, jota koivun värit ja lehtivihreä hallitsivat.
Hotellihuone oli jämptin kokoinen, sopiva lyhyelle vierailulle, ja sen ikkuna ulottui mukavasti lattiasta kattoon tuoden huoneeseen lisäavaruutta. Kun ikkunasta katsoi ulos, näkyi siellä lähes yksinomaan rakennuksia, jotka eivät kuitenkaan sijainneet aivan heti kadun toisella puolella.

Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välisessä seinässä oli koivunlehtien koristama ikkuna, jonka valo läpäisi mutta jonka läpi ei juurikaan muuta voinut nähdä. Samantyylinen himmeä mutta koristelematon lasi oli käytössä myös Kööpenhaminan hotelli Scandicin kylpyhuoneessa.

Kylpyhuoneen ikkunalasia Hotelli Scandic Potsdamer Platzissa Berliinissä


Berliinissä hotellin parhainta antia oli hotellin aamupala.
Scandic Potsdamer Platzin aamupala buffetti oli yksi parhaimmista, joita olen kokenut. Valikoimassa oli paljon gluteenitonta ja orgaanista ruokaa, myös kasvissyöjälle.

Ravintolan siistin ja minimaalisen tyylikkään sisustuksen kruunasi mainio seinäkello, joka oli kuin suora tv-lähetys siitä, miten aika kului ja miten rakennusmiehet yrittivät pysyä viisareineen ajankulun mukana. Viehättävä ajatus yhdistää taide-elämys kera aamiaisen.

Ravintolat Hotelli Scandic Potsdamer Platzissa olivat siistejä ja sisustukseltaan yksinkertaisen elegantteja tutulla skandinaavisella tavalla.


Aamukahvia Scandic Potsdamer Platzin ravintolassa


Hotellivierailustani ei jäänyt mitään valitettavaa. Niinpä, jos etsit mukavaa hotellikokemusta Berliinistä, voisi Scandic Potsdamer Platz olla yksi hyvä vaihtoehto.

Voit lukea tämän artikkelin englanniksi, sekä löytää lisää kuvia hotelli Scandic Potsdamer Platzista artikkelissa Nice Hotel experience in Berlin.

Lue myös Matkavinkkejä ja kokemuksia Berliinistä ja löydä Berliinin katuelämää valokuvina täällä!

Kommentit