Suomen vanhin kaksikielinen matkablogi täyttää 13 vuotta!

INDIVUE on Suomen vanhin yhä päivittyvä kaksikielinen yhden hengen matkablogi ja se täyttää tänään, 6.11.2018, kokonaiset 13 vuotta!

Ja niin ovat ajat muuttuneet, että vaikka kaikkien aikojen ensimmäinen postaus vuonna 2005 kulki otsikolla Off to India, ei Intiaankaan lähtemisen tarvitse enää tarkoittaa totaalista pimentoon jäämistä, sillä nettiyhteydet toimivat lähes kaikkialla ja koneitten nopeudet ovat yli vuosikymmenessä inhimillistyneet huomattavasti, älypuhelimista puhumattakaan.
Kaikkien näiden vuosien aikana Indivue on kirjoittanut, kuvannut ja julkaissut kahdella kielellä mm. seuraavia 8 eri teosta jotka löydät luettavaksi, katsottavaksi ja kuunneltavaksi oheisista linkeistä:- Matkaopus Goaan: http://bit.ly/MatkaopusGoaan
- Matkaopus Intiaan: http://bit.ly/MatkaopusIntiaan

- Travel Opus to India: https://indivue.com/topics/india/- Matkaopus Bollywoodiin: http://bit.ly/MatkaopusBollywoodiin
- Matkaopus Eurooppaan: http://bit.ly/MatkaopusEurooppaan

- Travel Opus to Europe: https://indivue.com/topics/europe/Indivue kirjoittaa matkailun ja matkakohteiden lisäksi myös mm. taiteista ja kulttuurista.


Lue, katso ja tilaa kaikki tämä sekä blogi suomeksi https://www.indivue.blogspot.com ja englanniksi http://www.indivue.com

Löydät Indivuen sosiaalisen median kanavat Indivuen nettisivuilta, ja niitäkin seuraamalla pysyt kätevästi mukana päivityksissä!


#matka #taide #travel #art

#indivue

Ei kommentteja: