Goan karnevaalit ja 5 syytä kokea ne

Goa karnevaalit Margaossa vuonna 2015


Nuoret tanssivat Goakarnevaaleissa  Bollywoodin tahtiin


Poliisi valvomassa Goan karnevaalejaGoalaisia kalastajia karnevaalikulkueessa
Jättiläiskärpänen karnevaalikulkueessa

Karnevaaliyleisöä Goassa


 Huonolaatuiset kadultaostetut karnevaalinaamiot värjäävät kasvosi, joten kannattaa olla varovainen.
Helmikuussa Goassa vietetään karnevaaleja ja karnevaalikulkueita nähdään neljänä eri päivänä Goan neljässä suurimmassa kaupungissa, kuten Mapusassa, Panjimissa ja Margaossa. 
Tässä 5 syytä, miksi turistin kannattaa hikoilla keskipäivän helteessä ja mennä katsomaan Goan karnevaalit -

1.  Goan karnevaalit ovat suuri ja rauhallinen massatapahtuma, ja goalainen karnevaalikulkue tuo esiin paikallista goalaista kulttuuria, kuten kalastajayhteisöjen työtä ja tanssia, jota muutoin ei Goassa pääse helposti näkemään.

2. Karnevaalikulkueesta löytyy mielikuvituksekkaitakin luomuksia ja rakennelmia, kuten äänekäs jättiläiskotka tai -kärpänen, jotka lähentelevät taidetta ja tuovat hymyn suupieleen. Suuret luomukset voivat myös pelottaa perheen pienimpiä, jotka eivät ole sellaisiin tottuneet. Goan karnevaalikulkue ei kuitenkaan ole niin pelottava lapsille kuin Shigmo-festivaalikulkue, joka järjestetään toisena ajankohtana iltapimeän aikaan.

3. Nuorten paritanssikulkueet Bollywoodmusiikin tahtiin ovat useimmiten karnevaalien piristävää parhaimmistoa. Nuorista näkee, että he ovat tehneet tosissaan työtä ja nähneet vaivaa esityksensä eteen.

4. Goan karnevaalit ovat valokuvauksellinen tapahtuma, niin yleisön kuin esiintyjienkin puolesta.

5. Karnevaalit ovat iloinen ja alkoholiton perhetapahtuma, joka kannustaa terveisiin elämäntapoihin ja ottaa kantaa yhteiskunnan epäkohtiin.


ja lue lisää edellämainituista Mapusasta, Panjimista ja Margaosta sekä Matkaopus Goaan!


Kommentit