Hyvä intialainen ravintola Amsterdamissa: Ravintola Shiva

Edellisestä Amsterdamin reissustani on aivan liian kauan aikaa. Elävästi mieleeni sieltä jäivät, Van Gogh -museon ja kanaalien lisäksi, intialainen ravintola Shiva Amsterdamin keskustassa.

Tuo ravintola Shiva sijaitsi kapean kadun varrella amsterdamilaisen kannabikselta tuoksuvan coffeeshopin vieressä. Kannabiksen tuoksu ei onneksi kantanut ravintolaan sisään asti.
Shiva oli pieni mutta siisti ravintola, jonka kasvisruoka oli erittäin hyvää -

Intialaisia chutneyja

Alkupaloina nautitut kasvispakorat dipattiin erilaisiin chutney-kastikkeisiin.

Kasvispakoria

Ravintola Shiva tarjosi erittäin maistuvaa ruokaa niin kasvisruoista kuin kanaruoista pitävälle asiakkaalle ja  heidän valmistamansa Palak Paneer on yksi tähän asti parhaimmista Euroopassa syömistäni intialaisista aterioista saaden neljä tähteä viidestä.

Palak Paneer Amsterdamissa

Ravintola Shivan pöydät olivat viikonloppuna illallisaikaan asiakkaita täynnänsä ja pöytiä koristivat elävät ruusut. Tunnelma ravintolassa oli siisti ja tyylikäs, mutta aivan tavalliset vaatteet riittivät asiakkaalle. Sisutus sai melkein neljä tähteä.


Ravintola Shiva Amsterdamissa

Tripadvisorissa kyseinen ravintola Shiva on saanut yli neljäsataa arvostelua ollen tällä hetkellä Amsterdamin 3644 ravintolasta sijalla 461. Amsterdamin intialaisista ravintoloista Shiva pitää tällä hetkellä sijaa 14.

Ravintola Shiva ja Shivan naapuri

Ravintola Shivan kotisivut löydät täältä.


Tämä artikkeli on osa Indivuen Matkaopusta Eurooppaan

ja lisää Indivuen ruoka- ja ravintolateeman artikkeleita löydät puolestaan täältä!

Jos haluat auttaa Indivueta löytämään Euroopan parhaimmat intialaiset ravintolat 
ja kertomaan niistä lukijoilleen, niin katso myös edeltävä linkki!Ei kommentteja: