Lauttasaaren metroasema -valokuvamontaasi

Lauttasaaren metroaseman inspiroima valokuvamontaasi
Lauttasaaren metroaseman inspiroima valokuvamontaasi

Ohessa tekemäni valokuvamontaasi uudesta Lauttasaaren metroasemasta. Lauttasaaren metroasema on toinen kahdesta uudesta metroasemasta, jotka valmistuivat Helsinkiin vuoden 2017 lopulla. Se sijaitsee Ruoholahden ja Koivusaaren metropysäkkien välissä.

Moderni arkkitehtoninen helmi

Lauttasaari, joka on tunnettu idyllisistä merimaisemistaan ja aktiivisesta yhteisöelämästään, sai uuden kohokohdan, kun Lauttasaaren metroasema avattiin osana Länsimetron laajennusta vuonna 2017. Asema on paitsi tärkeä liikenteellinen yhteydenpito keskustan ja läntisen Helsingin välillä, myös arkkitehtonisesti merkittävä lisä kaupunkikuvassa. Lauttasaaren metroasema palvelee erityisesti Lauttasaaren ja läheisten alueiden asukkaita, mutta sen strateginen sijainti tekee siitä myös merkittävän vaihtopisteen niille, jotka matkustavat Espoon ja Helsingin välillä.

Ympäröivä Lauttasaari tarjoaa myös laajan valikoiman vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, mukaan lukien puistot, uimarannat ja ulkoilureitit, jotka tekevät Lauttasaaresta paitsi liikenteellisen myös elämäntapakeskuksen.

Video Lauttasaaren metroasemasta

Lauttasaari, Helsingin oma saaristoparatiisi

Lauttasaaren ainutlaatuinen sijainti meren äärellä sekä sen vehreät puistot tekevät siitä erinomaisen paikan niin päiväretkille kuin pidemmillekin vierailuille. Rantaraitti, joka kulkee saaren ympäri, tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät merelle ja on suosittu lenkkeilijöiden, pyöräilijöiden ja kävelijöiden keskuudessa. Saarella on myös useita puistoja ja viheralueita, jotka ovat suosittuja paikkoja piknikeille ja ulkoilulle.

Lauttasaaren ravintolat

Lauttasaaren ravintolatarjonta on monipuolinen ja se palvelee niin paikallisia kuin matkailijoitakin. Fine dining -ravintoloista aasialaiseen ja skandinaaviseen keittiöön, valikoima on laaja. Ravintolat kuten ”Meripaviljonki” tarjoavat myös upeat merinäkymät.

Hyödyllisiä linkkejä:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *