Pohjois-Goan rannat lähes reaaliajassaOheisessa valokuvamontaasissa voit nähdä suosituimpia Intian Pohjois-Goan rantoja,
jotka ovat järjestyksessä vasemmalta oikealle Calangute Beach, Baga Beach, Anjuna Beach, Morjim Beach, Vagator Beach, Anjuna Flea Market Beach, Little Vagator Beach, Baga Beach ja Arambol Beach.

Näistä rannoista Calangute Beach on Pohjois Goan rannoista suosituin ja väkirikkain. Siellä on paljon intialaisia turisteja. Calangute on myös Pohjois Goan pääranta.
Oheinen kuva on otettu hieman ennen auringonlaskua Calangute Beachille johtavilta portailta.

Ylin Bagan rannalla otettu kuva on suositusta Zanzibar Beach Shackista siellä.
Anjuna Beach -kuva on puolestaan otettu viralliselta Anjunan rannalta, jota ei pidä sekoittaa Anjuna Flea Market Beach -rannan kanssa, jota myöskin usein Anjunan rannaksi kutsutaan.

Morjim Beachin kuva on otettu hieman pohjoisempaa Morjimin rantaviivalta ja tämä paikka oli karun kaunis. Käydessäni siellä, oli siellä vain muutama vaatimaton beach shack ja harva ihminen, vaikka turistikausi oli käynnissä. Turistit löytyvät etelämpää Morjimin rannalta.

Keskellä valokuvamontaasia on Vagatorin ranta, jota ympäröivät jylhät kukkulat.
Kyseisen kuvan alapuolella olevasta kuvasta löytyy puolestaan Little Vagator Beach, joka sijaitsee Goassa Vagatorin rannan jälkeen käveltäessä kohti pohjoista.
Montaasin oikeasta reunasta löytyvät rannat ovat järjestyksessä ylhäältä alaspäin Anjuna Beach, Anjuna Flea Market Beach, Baga Beach ja Arambol Beach.
Arambol Beach on kaikista Goan rannoista toiseksi pohjoisin ja paljolti länsimaisten hippituristien suosima.

Goan kaikki uimarannat ja rantalinnakkeet on esitelty lyhyesti oheisesta linkistä löytyvässä artikkelissa.
Lisätietoa kyseisistä rannoista löydät myös tähän artikkeliin liitettyjen tagien kautta, jotka löytyvät artikkelin lopusta.

Kuvat kaikista Goan rannoista löytyvät täältä
ja Goa-aiheiset musiikkivideot puolestaan täältä http://bit.ly/GoaTeaser

Katso myös oheiseen kuvamontaasiin liitetyistä hashtageista avautuvat Instagram-somekuvakokoelmat, joista moni tarjoaa tunnelmia ja kuvia kyseisistä Pohjois-Goan rannoista lähes reaaliajassa!

Ei kommentteja: