Bollywoodin parhaimmat elokuvat vuosilta 2000-2016Indivue on katsonut ja listannut intialaisia Bollywood-elokuvia ja antanut elokuville tähtiä laittaakseen elokuvat paremmuusjärjestykseen, jotta sinäkin saisit paremman kuvan siitä, millaisia ovat hyvät Bollywood-elokuvat! Allaolevasta listasta voit löytää Bollywoodin parhaimpia elokuvia ja tähtiä tältä vuosituhannelta, viimeisen viidentoista vuoden ajalta, vuosilta 2000-2016, ja suomenkieliset leffa-arvostelut voit lukea nimilinkeistä avautuvista artikkeleista.

Erittäin hyviä intialaisia neljän tähden elokuvia ovat mm. seuraavat elokuvat:

   
   
   
   
   
   
   


Neljän ja puolen tähden, siis lähes täydellisiä elokuvaelämyksiä, ovat tarjonneet mm. seuraavat intialaiset elokuvat:Ja mestariteoksia, viiden tähden Bollywood-elokuvia, ovat olleet esimerkiksi seuraavat leffat:

 • Bajrangi Bhaijaan 2015 *****On hyvä huomata, että ylläolevilta listoilta löytyvät kaikki ne neljän ja viiden tähden elokuvat, joista Indivue on ehtinyt kirjoittaa ja jotka ovat ilmestyneet englanninkielisen tekstityksen kera. Hienoja Bollywood-elokuvia on toki ollut paljon enemmän. Tätä listaa myös päivitetään, jos ja kun uusia helmiä löytyy.

Kolmen sekä kolmen ja puolen tähden elokuvia on myös ollut paljon 2000-luvulla ja löydät myös niiden arvosteluita Indivuen blogihistoriasta. Ne ovat kaikki mainioita elokuvia katsoa ainakin sen yhden kerran!

Lue lisää intialaisista elokuvista ja Bollywoodista Indivuesta. Indivuehan on mm. kaikkien aikojen ensimmäinen suomenkielinen blogisivusto, joka on kirjoittanut, valokuvannut ja blogannut Intiasta, Goasta ja Bollywoodista, vuodesta 2005 alkaen.
Löydät Indivuen myös englanniksi oheisesta linkistä!


BestOfBollywoodMovies-BollywoodinParhaimmatElokuvatIndivueComPäivitys 4/2018: Nyt voit myös kuulla musiikkia parhaimmista Bollywood-elokuvista Indivuen sivuilla!


Kommentit