Pariisin parhaimmat nähtävyydet

Pariisin parhaimmat nähtävyydet Indivuen kuvaamana

Pariisi on eittämättä yksi maailman viehättävimmistä kaupungeista.

Oheisessa Indivuen valokuvamontaasissa voit nähdä mm. miltä Pariisi näyttää Eiffel Tower:in huipulta nähtynä aurinkoisena kesäpäivänä melkein 40 asteen lämpötilassa tai millainen on tunnettu Musee d'Orsay:n kaariarkkitehtuuri. Kuvasta löytyy myös Musee du Louvre ja museon sisäpihan valloittava suihkulähde, jonka äärellä on hyvä vilvoitella kesäkuumalla, sekä lisäksi Notre Dame Cathedralin pelottavan kaunista arkkitehtuuria että kuuluisa Sacre Coeur -kirkko ja näkymä kirkon portailta kauas yli Pariisin. Pariisin ehdottomasti koettaviin nähtävyyksiin kuuluvat myös upea puutarha Luxembourg Gardens sekä näkymät eri ilmansuuntiin ylhäältä Arc de Triomphe -monumentilta.
Ne löytyvät myös oheisesta valokuvamontaasista sekä videosta Best of 10 from Paris.

Kaiken tuon nähtyäsi, ja vielä kun olet kävellyt Champs-Elyseellä sekä risteillyt Seinellä, on Pariisin matkasi täydellinen - ja mikä parhainta, kaikki nämä nähtävyydet mahtuvat hyvin pidennettyyn viikonloppumatkaasi!

Mutta missä yöpyisit?
Tällä hetkellä TripAdvisor listaa Pariisin viideksi parhaimmaksi hotelliksi seuraavat viisi hotellia:

Hotel La Tamise
Maison Souquet
Le Bristol Paris
Hotel Joke - Astotel
Le Relais des Halles

Pariisin viisi parhainta ravintolaa ovat puolestaan tällä hetkellä Trip Advisorin mukaan seuraavat:

Epicure
Pizza Julia
Le Clos Y
Paris Picnic
Al Karam

Intialaisten ravintoloiden parhaimmistoa edustavat Pariisissa puolestaan tällä hetkellä Trip Advisorin mukaan seuraavat viisi ravintolaa:

Kashmir House
Le Maharaja
Bolly Nan
Restaurant Buddha
Lakshmi Bhavan

Mielenkiintoinen yksityiskohta kulinaristin kannalta tässä on se, että Indivuessakin kuusi vuotta sitten kehuttu pariisilainen ravintola Kashmirin Ruusu
löytyy Trip Advisorin ravintolalistalta vasta sijalta 12159.
Jos siis viisi tähteä heruu jo sijalle 12159, niin montako tähteä mahtavatkaan saada Pariisin sata parhainta ravintolaa?

Kommentit