| |

Ladies vs Ricky Bahl – Bollywood, 2011; Leffa-arvio

Ladies vs Ricky Bahl kertoo tarinan intialaisesta gigolosta, joka häikäilemättä käyttää naisia hyväkseen ja jolle naiset päättävät kostaa. Gigolon osassa nähdään Ranveer Singh.

Tämä elokuva on kuvattu suurelta osin Goassa ja moni kuvakulma herkutteleekin kiitettävästi Goan kauneudella. Anushka Sharma pääosassa ei vakuuta minua, mutta voisin silti suositella Ladies vs Ricky Bahl elokuvaa kerran nähtäväksi.
Se saa kolme tähteä viidestä.   ***

Ladies vs Ricky Bahl -traileri

Bollywood-elokuvakatsaus: Ladies vs Ricky Bahl – Petoksen mestari ja naiset, jotka haastavat hänet

Vuoden 2011 Bollywood-elokuva ”Ladies vs Ricky Bahl” on huikean viihdyttävä kertomus viekkaasta huijarista nimeltään Ricky Bahl, jota esittää charmikas Ranveer Singh. Elokuvan on ohjannut Maneesh Sharma, ja sen on tuottanut Aditya Chopra Yash Raj Filmsin alaisuudessa. Pääosissa nähdään Anushka Sharma, Dipannita Sharma, Aditi Sharma ja Parineeti Chopra. Nämä naiset esittävät Ricky Bahlin uhreja, jotka päättävät yhdistää voimansa kostonsuunnitelmassaan. ”Ladies vs Ricky Bahl” on tarina viekkaudesta, petoksesta ja odottamattomasta ystävyydestä.

Juonen kuvaus

Ricky Bahl on kameleonttimainen huijari, joka muuttaa henkilöllisyyttään yhtä helposti kuin vaatteitaan. Hän viekoittelee naisia ja huijaa heiltä rahaa käyttäen hyväkseen heidän luottamustaan. Elokuva käynnistyy kolmella eri tarinalla, joissa jokaisessa Ricky käyttää erilaista identiteettiä huijatakseen rahallisesti kolmea naista: Dimpleä (Parineeti Chopra), Rainaa (Dipannita Sharma) ja Saireeta (Aditi Sharma).

Kun nämä naiset tajuavat tulleensa huijatuiksi, he päättävät ottaa yhteyttä toisiinsa ja suunnitella kostoa. Apuun kutsutaan Ishika Desai (Anushka Sharma), myyntialan ammattilainen, joka omaksuu valeidentiteetin houkutellakseen Rickyä ansaan. Seuraa sarja kissa ja hiiri -leikkiä, jossa sekä Ricky että naiset yrittävät ylittää toistensa juonet.

Analyysi

”Ladies vs Ricky Bahl” on tyypillinen Bollywood-viihde-elokuva, joka tarjoaa kevyen ja nautinnollisen katselukokemuksen. Elokuvan vahvuus piilee sen karismaattisessa pääosanesittäjässä Ranveer Singhissä, jonka energinen suoritus pitää yleisön kiinnostuksen yllä. Anushka Sharma Ishikan roolissa tuo näytökseen rohkeutta ja päättäväisyyttä.

Elokuva yhdistää romanttisen komedian elementtejä jännityselokuvaan, mikä tekee siitä monipuolisen. Vaikka tarina saattaa vaikuttaa paikoin ennalta arvattavalta, elokuvan nopeat käänteet ja hahmojen kemiat pitävät tunnelman elävänä. Lisäksi elokuvan musiikki, joka sisältää kappaleita kuten ”Aadat Se Majboor” ja ”Thug Le”, lisää Bollywoodille ominaista charmia ja rytmikkyyttä.

Kriitikoiden vastaanotto ja yleisöarviot

Kriitikot ovat ylistäneet elokuvan viihdyttävyyttä, vaikkakin jotkut ovat kritisoineet sen kaavamaista juonta ja pinnallisia hahmoja. Yleisön keskuudessa ”Ladies vs Ricky Bahl” on kuitenkin saanut pääosin positiivisen vastaanoton, erityisesti nuoremman katsojakunnan keskuudessa, jotka arvostavat elokuvan energisyyttä ja viihdearvoa.

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *