DIY Kadi Pakoda
Kadi Pakoda |
Kadi Pakoda |
”Vadelmat ovat makeita, hieman happamia ja supistavia ja viilentäviä ja niiden ’vipaka’ on pistävä. Ne stimuloivat vataa ja rauhoittavat kapha doshaa.”
Kun käväisin Prahassa näin siellä lukuisia katumyyjiä ja kioskeja, jotka myivät trdelník-nimistä tuotetta. Trdelnik oli todellinen kaloripommi, mutta ah, niin makea ja herkullinen. Tässä trdelnikin resepti ja historiaa
Voiko kiireisen suomalaisen naisen elämä nyt enää ihanempaa ollakaan, kun Helsingistä saa valmispaneerjuustoa etnisestä ruokakaupasta ja maistuvaa intialaista curryateriakastiketta suoraan päivittäistavarakaupasta!
Katso myös muut Demo Exhibition -teokset!
10 vuotta myöhemmin kävin samaisessa nepalilaisessa ravintola Khukurissa uudemman kerran, ja tällä kertaa siitä kertoo oheinen video.
Tästä ei thali voi juuri paremmaksi maultaan muuttua. Ei muuten, kuin jälkiruokana toimivan gulab jammun osalta.
Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.