Nepalilainen ravintola Porvoossa
|

Nepalilainen ravintola Porvoossa

(Päivitetty 5/2023 )

Nepalilainen ravintola Khukuri Porvoossa vuonna 2021

Vuonna 2021, eli kymmenen vuotta myöhemmin, palasin jälleen Porvooseen ja kävin uudemman kerran samaisessa nepalilaisessa ravintola Khukurissa. Halusin jakaa elämykseni myös tästä vierailusta, ja siksi tein oheisen videon, jolla esittelen tämän suosikkiravintolani uudelleen.

Kesän helteistä johtuen päätin nauttia illallisen ravintolan vaatimattomalla katuterassilla. Vaikka alueella oli jonkin verran liikennettä, se ei haitannut kokemustani liikaa. Annokseni eivät kuitenkaan enää yltäneet aiempaan neljän tähden arvosanaan, mikä saattaa johtua siitä, etten muistanut pyytää ruokaani vahvempia mausteita. Vaikka ruoka ei tällä kertaa ollut yhtä hyvää kuin kymmenen vuotta aiemmin, oli se kuitenkin syötävää. Toki pakastimesta tuodut samosat olivat osittain kylmiä ja kohmeisia ja sekös harmitti. Katso video ohesta.

Videon kesto 1:41

Nepalilainen illallinen Porvoossa vuonna 2021

Nepalilainen ravintola Porvoossa vuonna 2011

Löysin Porvoon keskustasta pienen nepalilaisen ravintola Khukurin, jossa päätin pistäytyä lounasaikaan.

Löysin Porvoon keskustasta viehättävän nepalilaisen ravintola Khukurin, jossa päätin pistäytyä lounasaikaan ja jonka lounasvaihtoehdot olivat kiinnostava tuttavuus makuhermoille. Erityisesti ravintolan kasvislounas osoittautui mukavaksi makuelämykseksi, ja lounasannoksen herkullisuutta täydensivät naan-leipä ja makea lassi, joka oli mukava lisä. Ateria sai kokonaisarvosanaksi kolme tähteä viidestä.

Ravintola Khukurin sisustus ja tunnelma olivat miellyttävät, mutteivät aivan yltäneet täydellisyyteen. Ravintolan tyylikkyyden ja viihtyisyyden parantaminen voisi nostaa asiakaskokemuksen vielä uudelle tasolle. Toisaalta, ravintolan henkilökunta oli erittäin huomaavainen ja ystävällinen, mikä teki vierailusta entistäkin miellyttävämmän. Erityisesti heidän asiantunteva palveluasenteensa ansaitsee ylimääräisen kiitoksen.

Ravintola Khukurista löytyy maittava vaihtoehto Porvoon ravintolatarjonttaan, ja vaikka sisustuksen ja tunnelman parantaminen olisikin tervetullutta, ovat ravintolan herkullinen ruoka ja huomaavainen palvelu varmasti vierailun arvoisia.

Ravintola Khukuri Porvoossa: tähtiä ruoalle ****, sisustukselle ja tunnelmalle ***, palvelun huomaavaisuudelle ylimääräinen kiitos

nepalilainen lounas
Nepalilainen lounas Porvoossa vuonna 2011

Hyödyllisiä linkkejä:

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *